Camper aanmelden

Wegens succes is het niet meer mogelijk om campers aan te melden. Koop snel je tickets online om teleurstelling te voorkomen.

Op zaterdag 13 april 2024, tussen 10:00 en 16:00 uur, vindt bij Flevo Nice de eerste particuliere verkoopdag plaats, die samen met de NKC georganiseerd zal worden. Tijdens deze dag zullen er vrijwilligers van de NKC aanwezig zijn om je advies en tips te geven bij de aanschaf van een tweedehands camper.

Waarom verkoop je je camper op zaterdag:
Campers zijn populair en het kopen ervan kan in sommige gevallen een tijdrovende klus zijn. Eerst moet je op zoek naar je ideale camper en als je die gevonden hebt, een afspraak maken met de verkopers, enzovoort. Al met al ben je zo een halve dag kwijt. En als dit niet je droomcamper is, moet je weer op zoek naar de volgende, net zo lang tot je je droomcamper hebt gevonden.

Dus voor camperkopers, maar zeker ook voor de camperverkopers, is dit een perfecte dag om je camper te koop aan te bieden. Schrijf je je vroeg in, dan betaal je slechts € 22,50, maar wacht je tot het laatste moment, dan kost deze verkoopdag je € 32,50.

Er is ruimte voor circa 50 particulier campers en vol is vol.

Naast de campers zullen ook diverse bedrijven op het gebied van kamperen producten aanbieden. 
Camper gegevens


Uw gegevens
Kosten voor deelname

Deelname kost € 32,50